Selectează o Pagină

Despre noi

Compania

POS MOBIL RO este o companie cu capital românesc cu sediul în Cluj-Napoca, care promovează și vinde sub marcă proprie servicii bancare profesionale. Am început să lucrăm la acest proiect alături de partenerii noștri OTP Bank Romania și SIBS Romania, unde am perfectat o soluție de plată pe cât de complexă ca tehnologie, pe atât de accesibilă mediului de afaceri. Am creat un dispozitiv unic care, cu ajutorul telefonului mobil, permite comercianților cu afaceri mobile să accepte plăți cu cardul oriunde pe teritoriul României.

Tehnologia noastră poate fi folosită de către orice companie, indiferent de profilul ei, astfel încât am rezolvat problema plăților la distanță, iar clienții noștri se pot concentra pe afacerile lor.

Venim cu o soluție completă de gestionare a afacerii, la problema comercianților a căror activitate tinde a fi sau este mobilă, dar și ca o alternativă la soluțiile POS fixe, destul de costisitoare în ce privește bugetul alocat și a căror funcționalități nu sunt integrate într-o singură platformă.

Tehnologia

Clienții dvs. nu sunt întotdeauna acolo unde este POS-ul dvs. Aici intervenim noi cu tehnologia POSMobil. O soluție eficientă, care permite clienților dvs. să efectueze plăți cu cardul bancar oriunde, oricând. Soluția POSMobil îndeplinește standardele de securitate cerute de către instituțiile financiare, cum ar fi Mastercard și Visa. POSMobil este o soluție flexibilă care poate fi integrată ca și o aplicație în platforma Android, prin tehnologia Bluetooth.

Terminalul de acceptare carduri bancare POSMobil este o metodă sigură de plăți, unde a primit certificarea completă de la o serie de organisme de reglementare, printre care:

  • PCI PTS V4.0 Certified, SRED
  • EMV Level 1; Level 2 certificates
  • Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave
  • MasterCard TQM
  • MasterCard TIP, Visa ADVT certified
  • Visa Ready certified

Echipa

Noi facem lucrurile în mod diferit. Am construit soluția POSMobil cap-coadă, astfel încât să putem oferi întotdeauna cele mai bune servicii. Știm cât de important este să fi plătit ca și companie, așa că folosim tehnologia noastră pentru a rezolva problema plăților fără numerar. Noi credem într-o comunicare deschisă și transparentă, nu în reguli și ierarhii stricte. Suntem o echipă de oameni harnici, talentați, cu un singur scop: de a construi o modalitate mai bună de a fi plătit.

POSMobil este partener autorizat OTP Bank Romania și este o companie certificată EMV (Europay, Mastercard și Visa) și PCI-DSS, asigurând efectuarea plăților în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate.

Dezvoltatorul tehnologiei pentru POSMobil este SIBS Romania, parte din grupul internațional SIBS, unul dintre cei mai mari procesatori de servicii bancare din lume. SIBS este specializată în outsourcing și soluții pentru tranzacții de plată electronice, precum și emitere de carduri și produse de cont. În Europa de Est, în raport cu volumul emiterilor și punctele de acceptanță, SIBS este unul dintre cei mai mari emitenți și furnizori de soluții de carduri și una dintre firmele de top în procesarea plăților electronice.

Comandă acum soluția POSMobil

Livrare gratuită în 3-4 zile lucrătoare.
Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor*

*conform termenilor și condițiilor expuse în clauzele contractuale