Selectează o Pagină

Suport

Cum functionează?

Un ghid pas cu pas

1. Ce servicii oferă POSMobil?

POSMobil oferă comercianților posibilitatea de a accepta plăți prin carduri de debit și de credit oriunde, cu ajutorul dispozitivelor noastre intuitive. Cu POSMobil, comercianții pot accepta carduri bancare cu logo-urile Visa, V Pay, MasterCard, Maestro.

2. Cum să încep?

Pur și simplu dați click aici. Veți fi ghidat printr-un proces de înregistrare, care vă va permite să ne contactați direct și să comandați terminalul de acceptare carduri bancare.

Un reprezentant vânzări va intra în legătură cu dvs în cel mai scurt timp, pentru a vă activa soluția de plată POSMobil.

3. Documentele necesare activării contului POSMobil

Documente necesare:

  • Act constitutiv
  • Cod unic de identificare (CUI)
  • Cod de identificare fiscală (CIF)
  • Hotărârea AGA / Consiliului de Administrație – reprezentant legal
  • Carte identitate reprezentant legal

Carduri

Carduri acceptate

Puteți accepta orice card de debit sau de credit care afișează logo-ul Visa sau MasterCard. Comisionul pe tranzacție se aplică tuturor tranzacțiilor plasate prin contul dvs POSMobil, indiferent dacă este vorba despre Visa sau MasterCard. Pentru a accepta carduri cu cip, introduceți partea frontală a cardului cu cip în slotul din partea inferioară a cititorului. Pentru a accepta un card prin bandă magnetică, glisați cardul prin fanta din partea laterală a cititorului.

De asemenea, puteți accepta plăți NFC prin intermediul Google și Apple Pay. Pentru a accepta o tranzacție de tip “contactless”, atingeți cardul timp de 1-2 secunde în fața afișajului cititorului.

Clientul dvs. autorizează plata prin introducerea PIN-ului pe tastatura terminalului, pentru tranzacții mai mari de 99 lei.

Acceptarea cardurilor internationale

De asemenea, puteți accepta carduri emise în afara României. Asigurați-vă că pe card este înscripționat logo-ul Visa, V PAY, Mastercard sau Maestro.

Dacă efectuați o plată cu un card internațional, există posibilitatea ca deținătorul cardului să plătească băncii sale o taxă de conversie valutară. De exemplu, dacă clientul dvs. are un card bancar deschis în Germania, tranzacția va fi debitată în lei, dar va fi retrasă din contul clientului în euro.

Compatibilitate

Compatibilitate: telefoane/tablete recomandate

Pentru a vă conecta la terminalul de acceptare carduri bancare POSMobil și pentru al utiliza, veți avea nevoie de un telefon mobil sau de o tabletă cu următoarele cerințe:

  • Bluetooth 4.0 – pentru a vă conecta cu terminalul de acceptare carduri
  • Pentru dispozitiv Android: sistem de operare Android 4.4 sau o versiune ulterioară

Compatibilitatea se poate modifica odată cu actualizările producătorului!

Avantajele soluției POSMobil în 7 puncte

1. Mobilitate

Unul dintre avantajele cheie ale soluției POSMobil este faptul că aceasta furnizează companiei dvs. mijloace pentru a conduce vânzările în diferite medii. Procesul de vanzare devine o afacere în timp real care poate fi finalizat oriunde.

2. Securitate îmbunătățită

Utilizarea terminalului POSMobil vă limitează răspunderea, deoarece tranzacțiile sunt criptate, iar datele cardului nu sunt stocate pe terminal sau pe telefonul de pe care s-a solicitat plata. Acest lucru reduce riscul unei încălcări de securitate și face respectarea mai rapidă și mai ușoară a reglementărilor în vigoare.

3. Serviciu personalizat

Aspectul de mobilitate al aplicației mobile de plata furnizata de POSMobil vă ajută să oferiti clienților dvs. o experiență personalizată. Acest lucru îmbunătățește experiența clientului, ajută la construirea unei percepții pozitive asupra afacerii dvs. și, de asemenea, conduce la oportunități mai mari de vânzare.

4. Eliminarea utilizării de numerar

Instrumentele de plată fără numerar prezintă o serie de avantaje comparativ cu utilizarea numerarului. Contabilitatea de numerar și bugetele pe bază de numerar pot fi dificil de gestionat. Mai mult timp este necesar pentru a asigura acuratețea și relevanța acestora, mai multe riscuri sunt asociate tranzacțiilor cu numerar.

5. Costuri reduse de tranzacționare

Cu OTP Bank România profitati de comisioane reduse pentru tranzacțiile procesate cu cardurile VISA/MASTERCARD. Mai mult, decontarea tranzacţiilor POSMobil este realizată în termen de o zi lucrătoare.

6. Colectați mai multe informații despre clienții dvs

Cu soluția POSMobil este ușor să colectați informațiile clientului. Vă puteți asigura că sunt mulțumiți de produsele sau serviciile companiei dvs.

7. Chitanța prin e-mail sau sms

Inițiativele ecologice reprezintă o modalitate excelentă de va face clienții să știe că va pasă mai mult decât de profit. Soluția POSMobil oferă clienților dvs. posibilitatea de a primi chitanțele prin e-mail sau sms. Acest lucru face ca afacerea dvs. să fie mai apreciată și pământul mai verde.

Nu ați găsit ce căutați?